Nærløp onsdag 20.mai i Helgåsmarka - med resultat!

Postet av Kenneth Husevåg-Lobben den 14. Mai 2020

Dei ordinære nærløpa er endeleg i gang! Onsdag 20. mai klokka 18.00 vert det nærløp i Helgåsmarka i Naustdal. 

Det vil sjølvsagt vere ein del endringar i korleis ein skal opptre før, under og etter løpet. Først og fremst kan vi maksimalt være 50 personer samtidig på samlingsplass og vi må spritvaske hender før start og avlesning i mål. Meir informasjon i veiledaren nedanfor.

Løypeleggjer Mark har laga 4 løyper: N-løype, C-løype og A-kort og A-lang. 

Løpsresultat: Helgåsmarka 200520.PDF


På arena vil det vere sterkt fokus på opptreden med tanke på smittevern. Ein smittevernansvarleg vil sjå til at krava vert oppfylt.

For å oppfylle myndighetenes krav til smittevern er det viktig at alle deltakarar les og set seg godt inn i regler om smittevern på nærløp: 

Nærløpsregler smittevern for deltagere.pdf

Sjå også veileder for arrangering av nærløp:

FIL Orientering - Smittevernveileder for arrangering av nærløpa.pdf

Kun førehandspåmelding: Det vert kun mogleg med førehandspåmelding i Eventor innan tirsdag 19. mai kl 18.00: https://eventor.orientering.no/Events/Show/13067  

Betaling av løpsavgift: På arena vert det berre anledning til å betale med VIPPS, til nummer 103618. Forøvrig vert det oppfordra til å kjøpe sesongkort på forehand til konto nummer 3700.07.15094.


Norsk orienteringsforbund har også laga ein smittevernveileder for o-løp, oppdatert 12. mai. Denne kan lastast ned her: veileder_for_lokale_o-lop_med_med_begrenset_deltagelse-12-mai.pdf


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline